Terugblik…

Beste familie, vrienden en belangstellenden,

Er ligt een onvergetelijke werkvakantie van 12 dagen in Oekraïne achter ons. Veel werk is er verzet in Beregújfalu, waar we dagelijks schouder aan schouder met elkaar mochten werken in en rondom het conferentieoord. Onvergetelijke indrukken hebben we opgedaan. Elke dag mocht Gods Woord open gaan in het Hongaars en in het Nederlands, waarin we werden opgeroepen om dienstbaar te zijn voor elkaar en bovenal om tot Gods eer te leven!

We kunnen met veel dankbaarheid terugkijken naar de voorspoedige vliegreizen die we mochten hebben, de arbeidzame dagen en de ontspannen en indrukwekkende ervaringen die we hebben opgedaan. De saamhorigheid die we mochten ervaren als Gods Woord mocht open gaan en als we samen Psalmen en liederen zongen rondom de piano in het Hongaars en Nederlands.

Op vele plaatsen zijn we geweest: Mezögecse; onze verblijfplaats in de gastgezinnen, Beregújfalu; onze werkplaats waar we dagelijkse de arbeid aan het werkproject verrichten, Beregszász: de plaats waar we regelmatig geshopt hebben en diverse plaatsen in de Karpaten die we bezocht hebben.  Als leiding zijn we trots op uw zoon en dochter die hieraan dagelijks een waardevolle bijdrage heeft geleverd!

We willen jullie allen bedanken voor jullie trouwe inzet, ook het thuisfront en vrienden voor jullie warme betrokkenheid. In het bijzonder ook de sponsoren voor uw giften, waardoor het mogelijk was de benodigdheden en materialen voor het werkproject aan te schaffen! Ook het meeleven en het gebed van de thuisblijvers deed ons goed.

Tenslotte willen we de Heere dankzeggen voor Zijn bewaring tijdens deze weken. Soli Deo Gloria!

PS: Wij nodigen iedereen vast hartelijk uit voor de Hongaarse maaltijd op D.V. donderdag 17 oktober in Rhenen.

Hartelijke groeten van de leiding,

Henk, Leo en Nicoline

 

Één reactie op “Terugblik…”

 1. Wij vertrekken binnenkort ook naar Oekraine net over de grens van Hongarije Tisebeck als dat niet te ver is waar jullie project is dan hebben wij nog wat goederen die daar afgehaald kunnen worden.
  Wij zijn daar bij dominee Seres Janos. Mocht U nog vragen hebben dan kunt mij altijd bellen 0638421710
  Als U mij kan opgeven waar Dominee Pal in de buurt woont en het telefoon nr. dan kunnen wij hem bellen.
  Ik kerk zelf in Wijk en Aalburg bij Dominee Mulder.

  M
  \