Schoonmaken afronden en een vrije middag

Vandaag de laatste dag om alles af te ronden. Een groep: Clazina, Leanne, Arjanne en Jeanette gingen naar een appartement midden in de stad om te schilderen. Twee kamers moesten gesausd worden. Een mooi klusje om de ochtend mee te vullen. Judith en Malinda hebben het mannen en vrouwen verblijf schoongemaakt. De anderen hebben gereedschap schoongemaakt. De bus kreeg ook een goede wasbeurt en alle spullen werden opgeruimd.

Vanmiddag had iedereen een vrije middag om nog even de stad in te gaan. De stad werd verkend met een step, er werd een bezoek gebracht in de kerk en ijs gegeten.

2 reacties op “Schoonmaken afronden en een vrije middag”

 1. Hallo allemaal,
  Fijn dat alles zo goed is verlopen deze werkvakantie!
  Nu nog het laatste nachtje in RoemeniĆ«…met mooie herinneringen aan de afgelopen tijd met elkaar…
  We wensen jullie allemaal een voorspoedige terugreis en Gods onmisbare zegen in jullie verdere leven met jullie verdere familie!

  Hartelijke groeten van Ruth en Jacqueline Verwoert
  en kinderen uit Ochten.

 2. Lieve mensen, zo zit deze werkvakantie er weer bijna op. Na vertrek van ons (Maarten en Henrik) hebben jullie afgelopen dagen nog heel wat werk verzet en zover kunnen afronden, compliment en veel waardering hiervoor! De gezelligheid erbij en ontspanning met elkaar maakt het allemaal tot een mooi geheel! Foto’s oa laten dat zien.
  Zo’n werkvakantie verbindt sterk aan elkaar en aan al die mensen die we hebben ontmoet met de projecten en onze contacten/ vrienden daar. We hebben veel gastvrijheid, liefde en dankbare reacties ervaren, dat geeft de meerwaarde! We hebben meer gekregen dan dat we zelf gegeven hebben.
  We zien uit naar de presentatie – Hongaarse avond op DV 12 oktober.
  Een hele goede voorspoedige terugreis morgen! En sterkte met het bijkomen, thuis acclimatiseren….dat duurt wel een paar dagen is mijn ervaring (Henrik)
  Hartelijke groeten uit N-Italie

Geef je reactie