Nog vier dagen…

Na enkele maanden voorbereiden is het bijna zover. We vertrekken, zo de Heere wil en wij leven zullen, a.s. dinsdag (30 juli) naar Oekraïne. We zien er naar uit om de mensen daar (weer) te ontmoeten!

We hebben hier al hard gewerkt om het sponsorbedrag bij elkaar te krijgen, zodat we met de projecten aan de slag kunnen. We hebben bedrijven benaderd voor een logo op onze poloshirt, een heuse verkoping gehouden, stroopwafels verkocht, en gefietst om het geld bij elkaar te krijgen. Een deel van dit resultaat is nog niet te zien op de website, maar het is gelukt om alle geplande projecten te financieren. Wij bedanken iedereen die, op welke manier dan ook, heeft geholpen om het geld binnen te krijgen!

In Oekraïne is al begonnen met het project zonnehoed, de gemeente heeft zelf al de sloopwerkzaamheden gedaan, en de betonvloer gestort. Wij hopen mee te werken om er een mooi en functioneel paviljoen van te maken. Daarnaast gaan we hier van beton een inrit naar het terrein maken.

Ook bij het arme gezin is al begonnen met de werkzaamheden. Wat geweldig mooi dat we ook hier aan de slag kunnen; mee mogen werken om het leven van anderen leefbaarder te maken!

Wij hopen tijdens de werkvakantie het thuisfront hiermee op de hoogte te houden van onze belevenissen, dus blijf de website volgen!

Één reactie op “Nog vier dagen…”

  1. Beste staf en deelnemers,

    Namens het bestuur van Samarita wensen wij jullie een hele goede reis en werkvakantie toe in Oekraïne. Heel mooi dat jullie je vakantie willen besteden aan dit doel. Deze ervaring zal jullie leven zeker verrijken. Maar zeker ook van de medechristenen in Oekraïne. Al zal het communiceren (Hongaarse taal) niet altijd meevallen, het `er zijn` is voor deze mensen al van veel betekenis. Veel sterkte bij de uitvoering van de projecten en ook veel gezelligheid met elkaar. We willen jullie hartelijk bedanken dat jullie -middels Koers vakanties- projecten van Samarita tot uitvoer brengen. God zegent jullie.

    hartelijke groet,
    namens stichting Samarita

Geef je reactie