Mooie herinneringen om mee te nemen.

Na een goede en lange reis zijn we allemaal veilig en wel aangekomen thuis. Met een tussen stop in Praag. We zijn met elkaar uit eten geweest. Bekend eten en onbekend eten, het was bovenal een leuke afsluiter met z’n allen! We zijn nog snel de stad in geweest en hebben de rivier gezien met de brug. Het is een mooie stad. Met veel mooie herinneringen kunnen we terug kijken op een waardevolle en leerzame vakantie! En bovenal: Wat is de Heere goed geweest voor ons!

Woensdag hebben we de projecten afgerond, S’ avonds zijn we bij alle projecten langs geweest en hebben een emotioneel maar prachtig afscheid gehad. We kwamen binnen bij de familie’s en de opgeknapte kamers en gang zagen en heel mooi uit. Als groep zijn we best wel een beetje trots 🙂 Maar dat mag ook, we hebben er hard voor gewerkt om deze mooie resultaten te behalen. Bij familie Sipos stond in de nieuwe kamer een hele tafel vol lekkers voor ons klaar! Ze hadden hun best gedaan om dit allemaal voor ons te maken. We hadden nog heel veel boodschappen over en hebben deze verdeeld onder de familie’s. We hebben met elkaar Psalm: 25:2 gezongen.

HEER, ai, maak mij Uwe wegen,
Door Uw woord en Geest bekend;
Leer mij, hoe die zijn gelegen,
En waarheen G’ Uw treden wendt,
Leid mij in Uw waarheid, leer
IJv’rig mij Uw wet betrachten;
Want Gij zijt mijn heil, o HEER,
‘k Blijf U al den dag verwachten.

We nemen afscheid van elkaar en nemen deze psalm mee ieder in het zijne, misschien zien we deze mensen nooit meer op aarde. Mocht het zijn dat we deze mensen in de Hemel weer mogen zien. Mag dit ons gebed zijn en hopen dat de Heere het zegent!

Sommige herinneringen blijven voor ons zelf, sommige niet, een ding is zeker: vergeten doen we het nooit meer…

13996088_1067630449979783_4858126405939290058_o