Laatste dagje; op naar huis!

Vanochtend ging de wekker al vroeg; om 4 uur. Om kwart over 4 hadden we afgesproken in de keuken. Een paar mensen kwamen wat later binnendruppelen met de slapertjes nog in hun ogen. Sommige mensen moesten zelfs hun kamer nog opruimen…

We zijn de dag begonnen en tegen 5 uur vertrokken. De eerste uren was het maar een stille bedoening in de bus. Alleen de echte strijders zagen het prachtige zonnetje opkomen door de mist. Onderweg nog een paar keer gestopt om van chauffeur te wisselen (desbetreffende chauffeur gooide van moeheid koffie over zijn witte polo. Niet zo slim).
We passeerden onder andere Leipzig, Hannover, Osnabrück, een flink stukje Duitsland.
Tijdens de file hebben we de Duitsers (en onszelf) vermaakt met grapjes, zoals; er zit iets op je neus en dan toeteren. Prettig dat de Duitsers er ook om konden lachen.
Toen we in Nederland waren zijn we eerst in Barneveld gestopt, daarna nog in Hoevelaken en daarna door naar Amsterdam, om de bussen af te leveren. Iedereen gaat naar huis met een ervaring rijker!

Iedereen die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen, geklust, spullen ingezameld, geld gedoneerd etc., hartelijk dank! De mensen in Roemenië zijn jullie ook erg dankbaar!

Geef je reactie