Köszönöm az érdeklődését! (hartelijk bedankt voor je/uw belangstelling)

Beste familie, vrienden, kennissen en belangstellenden,

Twee onvergetelijke weken liggen achter ons. Wat is er veel werk verzet door onze enthousiaste deelnemers!

Op verschillende plaatsen zijn we bezig geweest; in Teremiújfalu (Satu Nou), Marosvásárhely (Tirgu Mures), Héderfája (Idriaia), Szabed (Săbed) en Kolpeny (Culpiu).  Zo hebben we bij een aantal gezinnen de schokkende leefomstandigheden wat proberen te verbeteren.

We hebben in deze twee weken veel gezien, gedaan en indrukwekkende dingen meegemaakt. Deze indrukken nemen we mee naar huis. De enorme betrokkenheid en gastvrijheid werd gevoeld. Hier kunnen wij zéker iets van leren.

Ondanks de soms enorme hitte werd er hard en enthousiast gewerkt. De motivatie en teamspirit van de deelnemers was heel bijzonder. De Bijbelstudies en onderlinge gespreken gaven een extra meerwaarde aan deze weken. Wij als leiding (en bestuur) zijn hier zeer dankbaar voor.

Langs deze weg willen we Fülöp Ilona, Jozsef, István, ds. I. Zöld, ds. I. Lörincs en alle andere medewerkers van het ouderenhuis Casa Diakonala bijzonder bedanken voor alles wat zij in deze periode voor ons betekenden. Hun gastvrijheid is hartverwarmend en beschamend!

We willen iedereen hartelijk bedanken die op welke wijze dan ook aan deze onvergetelijke werkvakantie heeft bijgedragen! De sponsoren willen we in het bijzonder noemen: heel hartelijk dank voor uw giften, waardoor het mogelijk was de benodigde materialen voor de arme gezinnen aan te schaffen. Ook het meeleven en gebed van de thuisblijvers deed goed.

Na de gebruikelijke afscheidsrituelen zijn vanmorgen (bijna) alle deelnemers en staf in de bus gestapt en inmiddels onderweg naar het vliegveld in Sibiu. We hopen en bidden op een behouden terugvlucht en autoreis naar het huisadres.

Tenslotte willen wij de Heere dankzeggen voor Zijn bewaring tijdens deze weken.  Soli Deo Gloria!

Een hartelijke groet van de leiding,

Henrik, Marc, Gerco en Jouke

P.S. Wij nodigen iedereen vast hartelijk uit voor de Hongaarse avond op D.V. donderdag 27 oktober in Rhenen.

3 reacties op “Köszönöm az érdeklődését! (hartelijk bedankt voor je/uw belangstelling)”

  1. Het was een gezellige en leerzame werkvakantie!

  2. Het was een geweldige vakantie!
    Kga jullie echt missen lieve mensjes ;(

    Hopelijk tot snel!!

    Liefs Esther

  3. Beste mensen, dan is het al weer ten einde! Super bedankt voor al het werk en de mooie verhalen. We zullen ze missen. Blijf vooral nagenieten en bewaar de mooie herinneringen op een mooie plek!