Een laatste dag zwoegen en zweten met positieve resultaten!

Goedenavond vrienden, familie en kennissen,

Deze laatste werkdag van de werkvakantie 2014 is ontzettend fijn verlopen. Wij bieden u een korte blik op deze dag. Om 8:00 is de dag begonnen met het uitzwaaien van Jouke, Joost en familie, en ook familie Schipaanboord. Jammer om, gister Henrik en vandaag Jouke en Joost en familie te moeten groeten. Wij hopen elkaar in goede gezondheid in Nederland te mogen ontmoeten.

Tijdens het uitzwaaien van onze vrienden was er een man (van rond de 70) op straat, die de vuilnis sorteerde en daaruit spullen (flesjes, oud brood, halve sigaretten etc.) nam. Één van de indrukken die deze man ons gaf was dat dit zijn manier is van overleven. En het leek alsof deze man geen schaamte o.i.d. ervaarde.

Na het ontbijt zijn Adriaan en Jeroen het straatwerk gaan afronden. En we mogen eerlijk zeggen; met prachtig succes! Want deze laatste loodjes waren werkelijk het zwaarst. Machines die niet mee werkten en tegels die steeds zwaarder werden – kortom een intensieve ochtend! Wij verwijzen u graag naar de bijgevoegde foto’s. Gerco, Maurits en Ties hebben in de rest van de tuin overige belangrijke werkzaamheden verrichten.

In de nieuwbouw zijn de dames druk geweest met het schoonmaken en afsluiten van hun werkzaamheden. Ook hier is een (figuurlijke) deur gesloten en kijken wij als groep met gepaste trots terug! Aansluitend zijn de slaapzalen opgeruimd en schoongemaakt. Deze waren werkelijk te vergelijken met ‘zwijnenstallen’. 🙂 Ze zijn weer schoon…

Na de lunch hebben we wat gezongen met elkaar en aansluitend hebben we met elkaar een relaxte middag gehad! Een aantal zijn in bed gekropen, een aantal zijn gaan winkelen en uiteraard zijn er ook diverse terrassjes bezocht.

Vanavond hebben wij gegeten bij een ontzettend gezellig restaurant: Irish Pub in Tirgu Mures. Hier hebben wij samen met de directrice Ilona, Joseph en zijn gezin, Istvan en Mihai Bácsi heerlijk gegeten.

Samen hebben we deze vakantie tot een goed einde mogen brengen. Er kan niet anders gezegd worden dan dat er deze dag keihard is gewerkt! En dat ondanks dat de temperatuur vanmiddag op 39 graden in de stad is gemeten…. Als deelnemers kijken we terug op fijne tijden! Hierin mogen wij de Heere danken voor alle kracht, wijsheid en gezondheid.

De leiding heeft deze vakantie op een gezellige en warme manier sturing gegeven aan alle projecten en activiteiten! Super bedankt hiervoor! Als deelnemers zeggen wij dan: ‘Sjasjoo Anihoe’. 😉

Een mededeling van huishoudelijke aard, zoals dit iedere ochtend werd aangekondigd, betreft het volgende: de mensen die zo lief willen zijn om ons op te halen op het vliegveld worden om uiterlijk 07:15 verwacht bij de aankomsthal op de Airport van Dortmund om de helden van Samarita warm te ontvangen!

We hopen op een goedgunstigkomende nachtrust of i.i.g. even te kunnen liggen…

Weltrusten, wij hopen u morgen in goede gezondheid te mogen ontmoeten en bedankt alvast voor uw medeleven en belangstelling.

Een warme groet van 2 hunfe strunferes Moenzen uit Rhenen City; Sanneke & Adriaan

  2 reacties op “Een laatste dag zwoegen en zweten met positieve resultaten!”

  1. We zien uit naar zaterdag. Een goede reis en behouden thuiskomst!
   lfs uit Rhenen

  2. We hebben jullie 1.5 week gevolgd en geadviseerd, mooi werk gedaan !!
   Voor vannacht een goede reis en een behouden thuiskomst toegewenst
   Groeten uit Zwitserland Fam Terlouw