Een bedankje…..

Goedenavond allen 🙂

Het einde is in zicht, morgen breekt de laatste dag aan! Vandaag nog hard gewerkt om de laatste dingen af te krijgen. Deze dag heeft ons ook weer enige zweetdruppels en vermoeidheid gekost maar het resultaat voor deze dag mocht er ook weer zijn! De temparatuur was warm en het zonnetje was weer heerlijk aanwezig, maar we werden ondertussen weer heerlijk voorzien van lekker drinken, ijsjes en lekker eten.

Vanmorgen hebben we allemaal om 8 uur Henrik uitgezwaaid en ondertussen is die weer veilig thuis aangekomen!

Ook de status van de tuin heeft grote sprongen gemaakt! Het straatwerk zit er zo goed als in, en het kunstgras ligt helemaal op maat rond het speeltoestel. Het ziet er al prachtig uit! Misschien een idee voor jullie om er morgen een dagje uit van te maken om het resultaat te bekijken 😉

In de nieuwe vleugel zijn vandaag ook weer vorderingen onstaan. De helft van de LED-verlichting zijn door onze techneuten Jaap, Esther en Pauline aangebracht. Dit was nog een hele klus maar het zwoegen word altijd beloond! De laatste schuursponsjes zijn ook versleten want alle verf is van de tegels verwijdert ook hier mag het resultaat maar ook de spierpijn aanwezig zijn 🙂

In de bocskai-room zijn ook weer grote vorderingen gekomen. Alle ramen zijn gelapt en de vloer staat ook weer in een nieuwe en laatste laklaag. Ook zeker een dagje uit voor jullie waard :). Een groot aantal stoelen die in de bocskai-room stonden zijn lekker schoonboend en de pootjes voorzien van een mooie viltlaag die het beschadigen van de mooie vloer moeten voorkomen!

Vanavond bij het avond eten at Ilona gezellig met ons mee. We werden bedankt voor onze inzet en kregen 3 heerlijke taarten van de directie van het kindertehuis waar we heerlijk van gesmuld hebben. En werden we hartelijk bedankt door Ilona, en kregen allemaal een super mooi Roemeens presentje. Wij zijn Ilona ook erg dankbaar voor de zorg die ze voor ons had, ze stond altijd voor ons klaar, en het heeft ons hier aan niets ontbroken! We hebben onze dag dus weer gezellig afgesloten en hopen zometeen nog even gezellig de stad in te trekken om het afscheid te vieren van Fam. Gardenier. Die vertrekt morgenvroeg namelijk naar Oostenrijk. Vanaf deze plaats wensen we hun een fijne vakantie en een goede reis toe!

Vermoeid maar voldaan sluiten we deze gezellige dag ook weer af!

Een lieve groet en tot snel in Nederland,

Wouterina.

8 reacties op “Een bedankje…..”

 1. Wat een prachtig resultaat! Er is hard gewerkt, maar met succes!
  Fijne dag nog morgen. En een goede terugreis toegewenst!

 2. Woh! wat een mooie resultaten! geniet nog van het laatste dagje:)

 3. het ziet er al echt mooi uit hoor! en succes nog morgen!!!!!

 4. Jó estét,

  Fijn om weer thuis te zijn (van Sanne mag ik niet meer weg). Volgens Bertine ben ik nog maar deels aanwezig, blijkbaar is een deel nog bij jullie… (dat zal wel tot zaterdag duren)

  Vanochtend was het afscheid nemen een beetje lastig. Je voelt een goede band die de afgelopen week is opgebouwd en dan wordt het ineens weer op afstand. Ik heb een goede reis gehad, de busrit met Joseph was een mooie route vanuit Tirgu Mures naar Cluj Napoca, via de noordzijde gereden. Ik heb nog nooit zoveel paard en wagens gezien…

  Jullie hebben de werkplanning weer goed uitgevoerd. Het verslag is echt geweldig en de foto`s ook… Beste mensen, het eind nadert en naar verwachting kunnen alle projecten worden afgerond. Het is nu al een GEWELDIGE prestatie, dankzij jullie inzet!

  We wensen jullie nog een fijne avond, werkdag, afscheidsavond en in de vroege uurtjes een jó utat (veilige reis) terug naar NL.

  Ook onze vrienden fam. Schipaanboord en Gardenier, hartelijk bedankt voor het samenzijn en jullie betrokkenheid tijdens deze werkvakantie. Jullie verder een goede reis en vakantie toegewenst.

  Jó ésjszakát en viszontlátásra!
  hgr Henrik en fam.

 5. Hallo allemaal,

  Wat ontzettend leuk om jullie dagverslagen te lezen.
  Wat hebben jullie hard gewerkt en wat merken we uit het verslag( de verslagen) dat de sfeer goed is.

  Nog een fijne dag gewenst morgen en een goede terugreis, wij hopen in Dortmund te zijn zaterdag om jullie op te halen…….

  Jenny, is het mogelijk dat je ons de aankomsttijd nog even doormailt?

  Welterusten!
  Jaap en Janny Groen

 6. Wat een schitterend resultaat, echt heel hard gewerkt! Cedric wil graag komen kijken in Roemenie. Maar ik heb gezegd dat hij dan eerst 17 moet zijn: ‘Is papa al 17?’ :)! Heel veel succes met de laatste loodjes!

 7. Goedemorgen Allemaal.

  Ik zit hier even alle verslagen te lezen,en de fotos te bekijken.
  Het is geweldig, dat alles bijna is afgerond.
  Wat is er hard gewerkt.
  Meiden, jullie zijn geweldig, Jongens, ik ben TROTS op jullie.
  Ik wens jullie allemaal een goede reis terug.
  Hartelijke Groet Bert

 8. Geweldig dat jullie zoveel hebben kunnen doen, we zien uit naar jullie thuiskomst en verhalen.

  Groeten van Fam. Pors uit Frankrijk