Dagverslag 29-07-2019

Tipari

De laatste ochtend knallen om nog wat puntjes op de i te zetten heeft ervoor gezorgd dat wij het huis in Tipari met een voldaan gevoel konden afleveren. De plinten zitten erop, dit maakte ons werk compleet.

Lugoj

De laatste dag dat we aan ons project konden werken hebben we een hoop gedaan. De keuken en de hal hebben we de mooie kleur groen gegeven en het plafond van de keuken wit. Ook zijn de raamkozijnen afgemaakt en in de grondverf gezet.

Al het verf dat we over hadden hebben we daar gelaten. De man die daar woont heeft ons veel geholpen met verven en kon de verf nog wel goed gebruiken.

Bodo

De allerlaatste ochtend om nog wat dingen af te ronden. We hebben alles af gekregen en zijn blij met het resultaat. Het dak is waterdicht gemaakt en de laatste balkjes zijn vastgeschroeft. De plinten zijn gemaakt en gelegd en de tegels zijn ook gevoegd. Toen alles opgeruimd en schoongemaakt.

4 reacties op “Dagverslag 29-07-2019”

 1. Wat super, dat alles afgekomen is. Geeft voor jullie een voldaan gevoel waarschijnlijk. Maak er nog een gezellige avond van met zijn allen!! Want dan is het alweer voorbij.
  Alvast een goede reis terug….

 2. Beste mensen,

  We hebben ontzettend veel waardering voor wat jullie hebben gedaan…..
  Je vakantie gegeven om anderen te helpen!! Super trots op jullie!!

  Lieve groeten, fam. Labee

 3. Beste mensen, wat mooi om jullie verhalen te lezen! In gedachten zijn we bij jullie geweest. Fijn om een steentje bij te dragen, geweldig gedaan! Een goede terugreis morgen!

 4. Geweldig wat jullie allemaal hebben gedaan voor de arme naasten!

Geef je reactie