Dagverslag 26 juli 2019

Onze helden in Bodo hebben tot in de late uurtjes doorgeknald om de tegelvloer af te ronden. Helaas waren zij aan de beurt om een dagverslag te schrijven. Daarom een korte update:

Bodo:

Tegelvloer af, potdekselplanken aan 1 kant af en alle platen er tegenaan. Verder is alles binnen gestuced. Fantastisch werk!

Lugoj:

Ook deze helden hebben keihard gewerkt vandaag. Het plafond zit erin, de muren zijn gesausd en een groot gat in de muur is dichtgemaakt met gips. Topwerk!

Tipari:

De pastori is bijna klaar! De tegelvloer is ingewassen, de muren gesausd en de kozijnen geschilderd. Morgen nog wat laatste schilderwerk en we hebben het eerste project helemaal afgerond!

5 reacties op “Dagverslag 26 juli 2019”

 1. Beste Kanjers. Wat hebben jullie hard gewerkt! En ook nog een super resultaat! En dat terwijl het niet jullie dagelijks werk is. Ik lees bijna alleen maar over jullie werk. Maar hoe is jullie vrije dag geweest? Geen honger geleden i.i.g., aan de foto van Leander met zijn bord soep te zien. In zo’n bak doen wij de afwas?( als je geen vaatwasser hebt) Jullie klussen komen vast goed. Succes verder en nog veel plezier.
  Fam.Boudewijns.

 2. Lieve mensen,

  Op de foto’s hebben we gezien,dat jullie keihard hebben gewerkt.
  We vinden het een prachtig resultaat.
  We wensen jullie nog fijne dagen toe, een goede zondag en een behouden thuiskomst.
  Vriendelijke groeten van ons beiden

 3. Beste staf en deelnemers van de werkvakantie 2019, namens het bestuur van Stichting Samarita willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben voor de medechristenen in Roemeniƫ. Mooi dat jullie gekozen hebben voor een `werkvakantie`, dit zijn onvergetelijke vakanties. Jullie hebben veel werk verzet bij de verschillende projecten en het einde komt in zicht. We hebben genoten van jullie dagverslagen en foto`s. Wij wensen jullie nog enkele goede dagen, een veilige terugreis en bovenal dat het werk tot zegen is voor de mensen die jullie geholpen hebben. En dat voor jullie persoonlijk deze vakantie ook tot zegen is, dat je dienend bezig mag zijn in een leven met de Heere. Hartelijke groet, namens Samarita

 4. We hebben respect voor deze harde werkers! Wat kunnen jullie in korte tijd ongelofelijk veel doen. Mooi om te zien dat er zo fijn samengewerkt wordt. We wensen jullie heel veel succes met het afronden van de klussen, een heel gezellige laatste avond en een goede reis naar huis!

 5. Goed bezig! Trots op allemaal, maar in het bijzonder op Esther. Ik heb er een klushulp bij, zie ik??.

  Erik Tijssen

Geef je reactie