Dagverslag 25-07-2017

Lieve allemaal,

Vanmorgen stond de wekker nog vroeger dan de afgelopen werkdagen. Om 7 uur stonden er een hoop slaapkopjes bij de bus, klaar om te vertrekken naar de bergen. Alleen was het weer wachten op een bepaald persoon, maar we zullen geen namen noemen 😉

Na 2,5 uur rijden kwamen we aan bij het kamp waar we ons ontbijt hebben genuttigd. Tijdens het ontbijt hebben we luidkeels gezongen voor Jantine die vandaag jarig is. Daarna hebben we nog een schitterend cadeau overhandigd.

Na het ontbijt zijn we met de bus weer verder gegaan. De wegen waren slecht, hobbellig, en na enige obstakels kwamen we bij een prachtige eindbestemming. Hier hebben we eerst berg geklommen en deze weer afgedaald. Thirza Schuurman heeft dit gedaan zonder ook maar enige keer te struikelen of te vallen. Hier was ze zelf nogal trots op. Eenmaal bij de watervallen waren er nog vier gekken die het ijskoude water in gedoken zijn.

Kortom; we hebben een leuke, mooie, gezellige dag met elkaar gehad.

Hieronder zijn nog wat foto’s bijgevoegd van de sociale projecten van afgelopen dagen.

Doei! Anne & Sander

9 reacties op “Dagverslag 25-07-2017”

 1. Goed gedaan Thirza! Wij zijn ook trots op je. Fijn dat jullie zo’n mooie dag gehad hebben met elkaar. Nu nog een paar dagen klussen hé, sterkte ermee.

 2. Ha Jantine, Gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag. Mooi om jullie verslagen te lezen. Werk ze nog even, maar geniet er ook van, het is zo weer voorbij.

 3. Fijn, dat jullie zo’n leuke dag gehad hebben. Al was het wel weer veel in de bus zitten. Maar jullie zijn intussen wel wat gewend… Voor morgen weer veel werkplezier toegewenst. Groetjes allemaal.

 4. Fijn, dat jullie zo’n leuke dag gehad hebben. Al was het wel weer veel in de bus zitten. Maar jullie zijn intussen wel wat gewend… Voor morgen weer veel werkplezier toegewenst. Groetjes allemaal.

 5. Fijn, dat jullie zo’n leuke dag gehad hebben. Al was het wel weer veel in de bus zitten. Maar jullie zijn intussen wel wat gewend… Voor morgen weer veel werkplezier toegewenst. Groetjes allemaal.

 6. Sorry voor 3 reacties: eigenwijze pc. 🙂

 7. Jantine…..gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ben benieuwd wat voor een schitterend kado je gehad hebt:)
  Fijne dagen nog even.
  Groeten van je ex-collega (Christien)

 8. Henk, Pieter, Hendrik en ook de andere.
  Leuk om jullie verslagen te lezen en foto’s te zien. Doet mij weer denken aan de mooie werkvakantie in Ukraine.
  Net zoals Harold heeft gezegd. Het is voor herhaling vatbaar!

 9. Succes en goede reis terug.

Geef je reactie