Dagverslag 23-07-2019

Beste lezers,

Vanochtend was het weer vroeg dag. Nadat we hadden gegeten ging iedereen naar de projecten toe. Behalve Eline en Lisanne die voor de was, schoonmaken van de keuken en het avondeten bij het huis bleven.

De mensen die in Lugoj aan het werk zijn, hadden pech met de bus. De bus startte niet en de auto was al weg naar een ander project. Tegen kwart over tien kwam de eigenaar van de bus eraan en hij kreeg de bus weer aan de praat en zo kon het groepje toch naar het project met de spullen die ze mee moesten nemen. Ze zijn verder gegaan met het plafond van de keuken en het verven van de huiskamer. Aan het eind van de dag hadden ze de eerste gipsplaten erin hangen en was de huiskamer geverfd in de mooie kleur lila. De mensen waren er heel blij mee en kwamen telkens eventjes kijken.

De mensen in Bodo hebben de elektriciteit in het huisje aangesloten. Ook zijn ze een heel eind met het plaatsen van het dak gekomen. ook hebben ze de muren gestuct. Ze hebben daar contact met de zoon van de vrouw, die in het huis van het project woont, gekregen.

De mensen in Tipari hebben de vloer geëgaliseerd. Ze hebben de muren helemaal gestuct en gesausd. Ze hebben tijdens het werk heerlijk met zijn allen liedjes gezongen.  Er liepen vandaag daar allemaal kleine kinderen en Jaap en Jan-Karel hebben toen voor hen als een aap gespeeld. Ze hebben in het hek gehangen en deden een aap na. De kinderen vonden dit helemaal geweldig.

Toen we allemaal terug waren van het project hebben we heerlijk gebarbecued. Na het eten zijn een aantal mensen weer gaan zwemmen bij het heerlijke water in Lugoj.

Vandaag was het een mooie dag!

3 reacties op “Dagverslag 23-07-2019”

 1. Fijn dat het nu lukt met de foto’s.
  verhalen klinken leuk en gezellig. Heb meteen weer heimwee 🙂
  Wie schrijven de verhalen? wel leuk als je naam er onder staat…

  Ook mooi om te lezen over de contacten met de mensen en kinderen daar, dat heb ik enorm gewaardeerd toen ik daar was.

  Veel succes met de klussen, en een goede tijd daar samen.

 2. Erg leuk om deze ervaringen te lezen. Wat mooi en dankbaar werk mogen jullie doen! Trots op jullie!! Lekker genieten van alles.

 3. Erg fijn om jullie belevenissen ze zien/lezen! Jullie maken veel mee! Veel succes met het werk!

Geef je reactie