Dagverslag 22-07-2017

Hallo hallo,

Another day, op de valreep another dagverslag. Ons laatste werkdagje voor deze week zit er weer op en we geven jullie graag weer een impressie van deze geweldige dag!

Allereerst het sociale project, waar de dames vandaag voor aan de slag zijn geweest. Ze zijn samen met Zolka (als we dat goed schrijven) naar de kerk van haar broer geweest waar een kinderbijbelweek werd gehouden. Daar zijn gezellig spelletjes gedaan, samen gegeten en vooral héél veel foto’s gemaakt ;-). Deze moeten nog even verzameld worden dus zullen maandag volgen.

Dan het project “de blijde gezichten”.                                                                                                           Vandaag hebben met elkaar de muren van de woonkamer een nieuwe, frisse kleur gegeven. Dit ging niet helemaal volgens de planning, want zoals u op de foto’s kan zien hadden we onderweg een klein ongelukje gehad..                                                                                                                                                     Jantine heeft zelfs nog even voor verpleegkundige gespeeld bij onze Roemeense vrienden 😉                     In de slaapkamer zijn we druk geweest met sausen van het plafond en met het treffen van voorbereidingen voor het stucwerk. Kortom, veel gedaan!

Als laatste nog even naar de “laatste loodjes”.

Hier is vandaag weer een kamer helemaal gestucd. Dit betekent dat er van de vijf kamers nu drie klaar zijn en we er dus nog maar twee hoeven. Vandaag was de bewoner van het huis vrij en dus de hele dag thuis. Dit resulteerde in heerlijke gebakken broodjes en nog veel meer voedsel. Als je eet moet het er ook weer uit en dus ging Freek even op de pot zitten. En zoals u op de foto kunt zien is hij heel blij met het ‘resultaat’. Aan het eind van de werkdag hadden we het zo warm dat we nog even een watergevecht hebben gehouden en daarna gingen we weer terug naar Julia Home.

Vanavond is de helft van de groep naar een aquapark in Oradea geweest. Hier hebben ze zich kunnen uitleven op de vele waterglijbanen die hier waren en was dit tevens een goed begin van het weekend!

Wij willen u allen een fijn weekend en een goede zondag wensen & tot het volgende dagverslag (maandag) maar weer!

Lieve groetjes,

Henk-Jan en Lisanne

 

3 reacties op “Dagverslag 22-07-2017”

  1. Op de valreep dan nog een korte reactie: O help…! Krijgen jullie die bus nog schoon? Jullie ijver om alles (wit) te sauzen gaat wel erg ver… 🙂
    Allemaal een hele goede zondag toegewenst! Rust maar lekker uit, jullie hebben het verdiend!!

  2. Hallo Allemaal.
    Zo te zien is er weinig veranderd in de de jaren dat ik er ben geweest .En dat was in 1993 1994 1995.Maar moed houden .We hopen dat wat jullie van plan waren allemaal mag lukken .Verder nog een goede tijd toegewenst en ter bestemde tijd een goede thuisreis. De Opa van Jenniek.
    en straks weer een goede thuisreis zullen we hopen .

  3. Mooi dat alle werkzaamheden tot hiertoe goed zijn verlopen. Sterkte er mee in de tweede week en nog een heel goede tijd samen gewenst. Groeten aan alle vrienden en bekenden.

Geef je reactie