Dagverslag 20-07-2017


Hallo allemaal,

Opnieuw een werkdag vol gezelligheid.

We beginnen bij de eerste groep:’Blije gezichten’: Hier zijn de jongens weer hard bezig geweest. De betonmolen deed het nu wel gelukkig, Herbert draaide de betonmolen en na vele kruiwagens gesjouwd door Arian, is de vloer gestort en rechtgetrokken door Cor. De kozijnen zijn afgewerkt door Henk en Pieter en het plafond is iets gevorderd met behulp van Jaap. Het begint nu ergens op te lijken. De bewoners vinden het leuk om mee te helpen en kijken mee hoe de jongens het werk uitvoeren.

De tweede groep genaamd ‘Laatste loodjes’ zijn een eind gevorderd. Boven is het klaar. Beneden een kamer gestucd. Ook deze is klaar. Opnieuw verwend door de bewoners met pizzabroodjes en ijs. Geen straf om daar te werken.

De derde groep: (ge)moede(r)lijk bestaande uit 5 meiden zijn verder gegaan bij de oude vrouw. Vanmorgen het schilderwerk in de badkamer klaar gemaakt door Lisanne en Hilline. In de woonkamer is het plafond gewit en zijn de deuren geverfd. Om half 1 was alles geverfd. Toen alleen de schoonmaak nog. Dit is vanmiddag gedaan. De badkamer is helder schoon en de woonkamer opnieuw ingericht. Deze vrouw was ons zeer dankbaar en huilde van blijdschap.

Thirza en Anne zijn mee geweest om boodschappen te halen voor ‘poor families’. Hierna wat voedselpakketten weggebracht en toen was de werkdag weer voorbij.

Vanavond is onze laatste hulpkracht ook aangekomen. Sander komt de rest van deze vakantie ons versterken bij het werk.

Hartelijke groet uit het warme Oradea: Herbert en Jantine

6 reacties op “Dagverslag 20-07-2017”

 1. ha allemaal. wat mooi om te zien , wat jullie voor deze mensen doen!! wat hebben wij toch veel in vergelijking met deze mensen!! Heel veel succes deze dagen!!

 2. Hallo harde werkers, Wat hebben jullie weer een dankbaar werk gedaan vandaag. We zien alweer uit naar jullie volgende verslag. Heel veel succes morgen, maar ook gezelligheid!

 3. Beste Samaritanen,

  Wat mooi om jullie verhalen te lezen! Heel erg gaaf! In gedachten zijn we bij jullie! Fijn dat het gezellig is en de projecten ook lekker opschieten! Succes verder en blijf er van genieten met elkaar!

  Groetjes Gerco en Jannelies

 4. Ha stoere werkers, zwager, neef en nicht

  We volgen jullie vorderingen elke dag. Wat fijn, om dit te mogen en kunnen doen! Heel waardevol!
  Wat gaaf om je naasten zo metterdaad bij te staan!
  Respect!

  groetjes uit Vaassen

 5. Succes San!

 6. Hé Freek, Mis je Joke zó dat je ’t in je broek gedaan hebt? 🙂 🙂

Geef je reactie