Dagverslag 17-07-2017


Lieve familie, vrienden en andere geïnteresseerden,

Vandaag was de dag van ons vertrek! Vanmorgen rond 04:00 uur stonden we allemaal ‘fris en fruitig’ bij de kerk. De dominee was er bij, om met ons een zegen te vragen over onze werkvakantie. Precies 04:45 vertrokken we met twee busjes.
In de bus wisselden we af door gezellig te kletsen, spannende spelletjes te spelen en even lekker te slapen. We hebben verschillende regenbuien gehad, maar hoe dichter we bij Praag kwamen hoe meer zon we zagen!
Rond 16:15, na een paar tussenstops, kwamen we aan bij ons hotel.
We hebben onze spullen geïnstalleerd en doken de stad Praag in. Hier hebben we genoten van de mooie omgeving en de prachtige gebouwen. Het zonnetje scheen heerlijk, wat een nóg mooier beeld van de stad gaf!
Na een heerlijk hapje eten zijn we via een leuke route dwars door de stad teruggegaan naar ons hotel. We hebben de toerist uitgehangen in het centrum en hebben vooral veel foto’s geschoten.
Terug bij het hotel zijn we al snel ons bed ingedoken, om het feit dat we allemaal behoorlijk moe en voldaan waren en de wekker de volgende ochtend weer verdacht vroeg stond!

Vandaar ook dat het dagverslag een dag later online staat, onze excuses! J

Lieve groetjes van ons allemaal!

Arian en Thirza

Één reactie op “Dagverslag 17-07-2017”

  1. Wat fijn dat alles naar wens gaat

Geef je reactie