Dagverslag 08-08

Goedeavond,

Vanochtend was het weer redelijk vroeg opstaan. Rond half 8 moesten we allemaal beneden bij het ontbijt zitten en onze spullen van de nacht ingepakt hebben. De meeste waren netjes op tijd! Na het onbijt hebben we de dag met elkaar geopend en zijn we uit gecheckt bij het hotel. We moesten bijna alle spullen weer mee in de bus en gelukkig paste dat nog steeds. Rond half 9 reden we weg richting Oradea.

We moesten onderweg een aantal keer stoppen om te tanken of een boterham of iets lekkers te kopen. Onderweg hebben we gegeten in de busjes omdat iedereen zoiets had van laten we maar door rijden. Gelukkig hebben we niet veel file. In de busjes werd wat uurtjes slaap in gehaald, gelezen of gekletst.

Net voor de grens met Roemenië hebben we nog even gecontroleerd of iedereen zijn paspoort of ID-kaart in de buurt had, gelukkig was dit het geval en konden we doorrijden naar de grens. Hier gingen we zonder problemen doorheen. Hierna was het nog maar een kwartier rijden naar Julia Home.

Eenmaal in Julia Home aangekomen werden we warm ontvangen en stond het warme eten klaar. Na het eten was het tijd om spullen uit te pakken en bedden in orde te maken. Ook was iedereen erg blij met de WIFI en konden families op de hoogte worden gesteld van onze aankomst.

Er zijn op de blog van gisteren nog wat foto’s toegevoegd.

 

Geef je reactie