Dagverslag 07-08

Goedenavond allemaal,

Iedereen moest vanochtend vroeg hun bed uit, de meeste tussen de 4 en 5 uur. We moesten ons om 07.15uur verzamelen bij het gebouw van de jeugdbond. Het bleek als snel dat het moeilijk zou gaan om alle spullen in de bussen te laden. Met enig passen en meten ging alles in de bus. Met elkaar hebben we de kampopening gehouden.

We vertrokken om 8.30 vanuit Woerden, we moesten onderweg nog wel even tanken en banden oppompen, dit duurde ongeveer een half uur bij elkaar. Daarna vertrokken we naar onze eerste tussen stop in Duitsland. Hier hebben we met elkaar gegeten en gevoetbald. We moesten tussen door nog even tanken en er werden een paar boodschapjes gehaald. De laatste stop was bij de grens met Tsjechië, hier deden we kort een kennismakingsspel.

Na enige file hier en daar en wat vertraging kwamen we uiteindelijk om 20.30uur bij het Hotel in Praag. Daar het konden we snel de spullen op de kamers te zetten en konden we gaan eten. Het eten bezorgde enige hilariteit omdat wij de ober niet verstonden en de ober ons niet. Hierdoor werd het eten niet heel goed bezorgd en at de 1 zijn bestelling wel en de ander had iets anders dan hij/zij had besteld.

Hierna gingen we terug naar het hotel en hebben we met elkaar de dag besloten.

Morgen weer een nieuwe dag!

Geef je reactie