Dagverslag 21 juli 2018 (B)

 

 

Ha lieve familie, vrienden en kennissen, 

Vandaag was dan de dag van vertrek! Kwart voor negen verzamelden we ons bij de kerk in Rhenen, waar ouderling de Waard de werkvakantie met ons geopend heeft

met Bijbel lezen en gebed. Om kwart over negen stonden we allemaal paraat om met auto’s naar Dortmund te vertrekken.

Op het vliegveld, nadat we de douane voorbij waren, kregen we te horen dat we vertraging hadden. Helaas konden we nergens vinden hoelang, dus vermaakten we ons met kletsen, spelletjes doen en bijkomen.
Een paar oplettende deelnemers hoorden via de intercom dat de naam van Jan Willem op een zeer bijzondere manier werd uitgesproken, met de vraag of hij zich wilde melden bij de servicebalie. Spanning ten top! Helaas hebben ze de prachtige, persoonsgebonden Zippo van hem gevonden in zijn koffer. Dit mocht hij uit de koffer halen en achterlaten op het vliegveld. En nu maar hopen dat ze zijn Zippo voor hem bewaren, zodat hij deze over 2 weken weer kan ophalen!

Eindelijk, in plaats van 14:00 gingen we iets na 16:00 de lucht in. Na een goede en snelle vlucht zonder turbulentie kwamen we aan op het vliegveld in Tirgu Mures. Daar werden we opgehaald door 2 busjes die ons naar het ouderen huis brachten.

Daar aangekomen vielen we hongerig op het voor ons voorgeschotelde eten aan. Dit was, op Roemeense tijd, kwart over 8 (bij jullie kwart over 7). Na het eten hebben we spullen opgeruimd, schoongemaakt en hebben een terrasje gepakt.
We kunnen nu al zeggen dat er een leuke sfeer hangt, een en al gezelligheid! We hopen op een onvergetelijke werkvakantie.

Lieve groeten van ons allemaal,

Margrethe en Thirza en de rest

Geef je reactie