Bijna gemist

 

*Reisverslag: Eerste dag van Amerongen Dortmund en aankomst in Roemenië**

Datum: 24 juli 2023

Vandaag was de langverwachte dag van vertrek aangebroken! We hadden met de groep en vier auto’s afgesproken in Amerongen om gezamenlijk naar het vliegveld in Dortmund te rijden. Onze eindbestemming was Clujnapoca (Roemenië), en we waren allemaal erg enthousiast over de komende avonturen.

De ochtend verliep soepel en iedereen was op tijd op de afgesproken locatie in Amerongen. Nadat we elkaar begroet, de jarige in ons midden gefeliciteerd hadden en alle bagage ingeladen was, begonnen we onze reis. Het eerste deel van de rit ging voorspoedig, en we genoten van het rijden door het Nederlandse landschap.

Echter bij een van de autos gebeurde er een klein incident. Iemand parkeerde per ongeluk de auto achteruit tegen een boom aan. Gelukkig was er geen ernstige schade en na een beetje manoeuvreren konden we de auto weer netjes naast de boom parkeren. Een beetje lachen en plagen volgde, maar het mocht de pret niet drukken. Het werd een leuke anekdote om te delen tijdens de rest van de reis.

Na een paar uur rijden bereikten we uiteindelijk het vliegveld in Dortmund. Ondanks een kleine vertraging van ongeveer een half uur verliep de vlucht voorspoedig. We waren allemaal opgetogen en keken uit naar het vervolg van onze reis.

Bij aankomst in Roemenië werden we opgehaald door Henrik en Hans, die al een paar dagen in Roemenië waren om de voorbereidingen te treffen. Ze kwamen ons met twee busjes tegemoet, en het was geweldig om elkaar weer te zien. De sfeer zat er meteen goed in.

Na de lange reis hadden we natuurlijk flinke trek. Henrik en Hans namen ons mee naar een gezellig wegrestaurantje waar we van heerlijk eten genoten. Het was een leuke gelegenheid om samen te proosten op het begin van onze reis en verhalen uit te wisselen over onze belevenissen onderweg.

Met gevulde magen zetten we onze reis voort en uiteindelijk kwamen we veilig op onze bestemming aan. We waren allemaal opgewonden om de komende dagen de prachtige omgeving van Roemenië te verkennen en nieuwe herinneringen te creëren.

Het was een enerverende eerste dag van onze reis, en we konden niet wachten om te ontdekken wat Roemenië allemaal te bieden had. Met de gezellige sfeer in de groep en de mooie momenten die we al gedeeld hadden, beloofde het een onvergetelijk avontuur te worden. We keken uit naar de komende dagen vol avontuur, cultuur en nieuwe ervaringen in Roemenië.

9 reacties op “Bijna gemist”

 1. Beste mensen,

  Veel (werk)plezier in Roemenië!!Geniet vd mooie momenten daar! In gedachten zijn we bij jullie!!

  Gr. Gerco, Jannelies en de kids

 2. Beste allemaal,

 3. Beste allemaal,

  We wensen jullie veel werkplezier toe in deze vakantie! Geniet er met elkaar van.
  We denken elke dag aan jullie!
  Fijn, om elke dag te lezen hoe het is gegaan, zo kunnen we met jullie meeleven.

  Met vriendelijke groeten van
  Ruth en Jacqueline en kinderen uit Ochten

 4. Ha allemaal , leuk om jullie dagverslagen te lezen , en geniet ervan , maak er van van , groetjes, de oma en opa van Jeannette

 5. Fijn om op deze manier met jullie mee te leven! Alleen wat betekent de titel boven dit verslag?

 6. Beste allemaal, wat leuk dat we op deze manier op de hoogte worden gehouden van jullie “belevenissen”. We zijn benieuwd naar jullie eerste werkervaringen. Een hele fijne tijd met elkaar! Groet, Eric, Kathinka en kinderen

 7. Hallo allemaal!
  Leuk om jullie verslag te lezen. Jullie zijn ver weg, maar op deze manier toch een beetje dichtbij… We wensen jullie veel werkplezier toe!
  Groetjes Ida Folmer

 8. Beste allemaal,
  Een fijne werkvakantie met elkaar. Belangrijk om voor je naaste wat te kunnen doen,

  Groet opa en oma Speksnijder

 9. Welkom in Roemenië, eerste dag is altijd spannend maar voor Nederlanders blijft de hele tijd in principe een beetje spannend. Zal ook niet zonder stoot gaan!
  Wel een hele stoere groep is hier aan de gang, want dit moeten jullie aandurven en aankunnen. En als je van afwisseling, sensatie en van uitdaging houdt, zit je hier op je plek als hulpverlener aan de Hongaarse christenen. Ik wens jullie een hele fijne, rijke en plezierige tijd!
  Groetjes Willem🇵🇾+Erika🇹🇯

Geef je reactie