Dagverslag 18-07-2017


Beste allemaal,

Vanmorgen om 03:30 uur gingen de hanen kraaien. Tijd om klaar te maken voor de tweede helft van de autorit naar Oradea. Om 04:00 uur zou het ontbijt klaar staan, maar om 04:30 uur was er nog geen eitje te zien, dan maar zonder ontbijt op weg. Na twee uur gereden te hebben, hebben we daarom om 06:30 uur bij de McDonalds in Tsjechië (gelukkig zijn die er wereldwijd) ontbeten.

De busreis was als gisteren: slapen, klieren, gillen, kletsen, films kijken, muziek luisteren, boek lezen, snoep eten en af en toe even stoppen om naar het toilet te gaan. Voor de verandering ’s middags om 13:30 uur bij de McDonalds gegeten. (dit keer in Hongarije) Om 16:45 uur waren we bij de grens in Roemenië aangekomen, de paspoortcontrole ging snel en na een paar minuten rijden waren we gearriveerd bij Julia Home, het onderkomen voor de komende twee weken.

We zijn gelijk doorgereden naar de drie verschillende projecten om te zien wat er de komende tijd gedaan moet worden. Meer info hierover is te lezen op de website en in het volgende dagverslag.

Na terugkomst bij Julia Home werd er een driegangenmenu geserveerd. Tomatensoep met brood vooraf, rijst met kipschnitzel als hoofdgerecht, en watermeloen als toetje.

We zijn nu allemaal toe aan een douche en morgen om 07:30 uur staat het ontbijt weer klaar en gaat het echte werk beginnen.

Hoogachtend,

Ella en Hendrik

3 reacties op “Dagverslag 18-07-2017”

 1. Mooi dat de reis goed is verlopen. Altijd weer reden tot dankbaarheid. De mensen voor wie jullie gaan werken zien uit naar jullie activiteiten. Ik weet zeker dat ze het zullen waarderen. We wensen jullie ginds een goede tijd toe met elkaar. De verhalen worden hier goed gelezen, dus graag niet te karig met foto’s en informatie. Met hartelijke groeten, fam. Schipaanboord Rhenen.

 2. Kijk aan, leuk te lezen!
  Heel veel suc6 en een goede tijd.
  Veel werkpleziek en gezellige tijd samen.
  Wij genieten graag mee met de foto’s en verslagen.
  Groeten Prosman Doorn.

 3. We zijn erg blij dat jullie veilig zijn aangekomen. Alleen de tijd van aankomst valt nog over te discussiëren. 🙂 Henk-Jan appte nl. om precies kwart over 4 dat jullie er waren. Of hebben ze daar een half uur tijdsverschil? 🙂 Maar wát een reis! Jullie zullen het wel erg zat geweest zijn… Maar het was erg gezellig begreep ik, dat scheelt al een heel stuk. Jammer van het ontbijt maar bij de Mc was het ook gezellig zo te zien. Heel veel succes weer morgen. Werk ze allemaal!

Geef je reactie