Schimmels

Via het winterhulpproject vanuit het CE House (Christian Endeavour) te Nagyvárad (Oradea) zijn wij in contact gekomen met dit gezin. Dit arme gezin wordt ook middels de winterhulp (voedselpakketten) ondersteund.

Het gezin: vader moeder en twee jonge kinderen, leeft van een heel klein inkomen. Het gezin moet een hoge huursom betalen voor de woning. De woning bestaat uit drie ruimten: twee slaapkamers en een keuken. De slaapkamer van de ouders is heel vochtig en slecht voor de gezondheid. Graag willen wij -tijdens de werkvakantie- deze kamer opknappen: het vochtprobleem oplossen en de beschimmelde muren weer voorzien van een verfkleur. Ook de betonvloeren willen we voorzien van laminaat om het leefgenot te verbeteren.
Om het vochtprobleem op te lossen, moet er ook een nieuw raamkozijn worden aangebracht. Deze werkzaamheden worden aan een plaatselijke aannemer uitbesteed.

Wilt u ook meedenken met dit gezin?

Maak dan uw gift over op IBAN: NL92 RABO 0113 1581 14 o.v.v. gezin Fekete. Wij hopen aan dit project een bijdrage te leveren tijdens de werkvakantie 2017.