Gaarkeuken

In 2016 is in Beregújfalu gestart met de bouw van het verenigingsgebouw. Dit gebouw is in januari 2018 in gebruik genomen. Er zijn al verschillende activiteiten voor jongeren en ouderen georganiseerd. Er is echter geen keuken, dit maakt het gebruik van dit gebouw minder aantrekkelijk. Er is wel een mogelijkheid om in een van de ruimten in het bestaande woonhuis (dat o.a. ook als kerkzaal dienst doet) enkele ruimten om te vormen en daar een gaarkeuken te realiseren. Naast dat deze keuken gebruikt gaat worden voor het verzorgen van maaltijden in het verenigingsgebouw, worden er in de toekomst ook maaltijden voor arme gezinnen verzorgd. In januari 2018 is dit project geïnventariseerd, het is de bedoeling dat dit project tijdens de werkvakantie in de zomer van 2018 uitgevoerd gaat worden. De eerste voorstellen zijn reeds besproken. Het is de bedoeling dat enkele aanwezige ruimten, enigszins aangepast, opnieuw ingericht gaan worden als keuken, afwasgelegenheid en opslag. Door het aanbrengen van een doorgeefluik kan de zaal naast de kerkzaal als eetzaal ingericht worden.
Om de keuken te realiseren moeten er stukken muur moeten verplaatst of verwijderd worden en enkele kozijnen verplaatst,vervangen of verwijderd worden. Op enkele plaatsen moet plafond aangebracht worden. En er moet een keuken geleverd en geplaatst worden. De vloeren en wanden in de keuken moeten voorzien worden van een tegel.
Afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring van de deelnemers zal dit project tijdens de werkvakantie uitgevoerd worden.