Volleybaltoernooi voor het goede doel

Op 14 juni 2014 heeft Samarita, werkgroep Ede, voor het tweede jaar op rij een volleybaltoernooi georganiseerd. Zes teams hebben zich aangemeld om mee te dingen naar de felbegeerde Samarita-vlaai. Vanaf ’s ochtends 10.00 uur is er fanatiek gevolleybald. Tussen de wedstrijden door was er gelukkig nog wel tijd om iets te drinken of te snacken.Na een sportieve, gezellige en erg geslaagde dag volgde de finale. Deze wedstrijd werd gewonnen door ’De Guppies’ die daarmee de winnaars waren van het Samarita volleybaltoernooi 2014. De prijs werd ter plekke soldaat gemaakt…

We bedanken de familie Pors voor het ter beschikking stellen van hun schitterende grasveld (en alles wat we nodig hadden). Daarnaast bedanken we de sponsors die aan dit toernooi hun bijdrage hebben geleverd: Faam werkt, Waayenberg verhuur B.V., Hillco poeliersbedrijf en Van Walsem B.V.

De totale opbrengst van dit volleybaltoernooi is het mooie bedrag van € 1.086,60. Dit geld wordt gebruikt om de onkosten te dekken van de werkvakantie 2014 in Tirgu Mures (Roemenië).