Transport

Op maandag 8 juli is er een transport vertrokken met materialen voor verschillende plaatsen in Roemeniƫ. In Oradea is de ingezamelde kleding en een scootmobiel gelost, in Cluj Napoca is ook kleding gelost en op de vuilnisbelt nabij Cluj zijn 4 pallets met aardappelen gelost (zie eerste 3 afbeeldingen). Heel aangrijpend dat hier 10.000 mensen op de vuilnisbelt wonen.

In Tirgu Mures zijn 3 pallets met aardappelen voor arme gezinnen gelost, kleding en een orgel (dit orgel is door een oud echtpaar beschikbaar gesteld). Dit orgel wordt geplaatst in de grote zaal van het ouderenhuis Casa Diaconala. Als laatste is in Bodo gelost (zie laatste 4 afbeeldingen), hier zijn de bouwmaterialen voor de verschillende projecten gelost, die tijdens de werkvakantie gebruikt worden. Ook hier is 1 pallet aardappelen gelost voor arme gezinnen en zijn gebreide kleden uitgedeeld, deze zijn speciaal door vrouwen in Nederland gebreid voor vrouwen in Roemeniƫ.

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit transport, heel hartelijk bedankt! Vooral ook de chauffeurs die van maandag tot en met zaterdag onderweg zijn geweest en ca. 4000 km gereden hebben.