Bevrijd uit list en geweld

Boek “Bevrijd uit list en geweld” – ds. Ferenc Visky

Vorige maand verscheen het boek ‘Bevrijd uit list en geweld.’ Het boek bevat meditaties over het Bijbelboek Esther door de onder ons bekende Hongaars-Gereformeerde predikant ds Ferenc Visky (1918-2005), aangevuld met een levensschets van hem met veel foto’s. Ds. Visky heeft tijdens het communistische regime in Roemenië vele jaren gevangen gezeten vanwege het geloof; een aantal jaren samen met ds. Richard Wurmbrand, die later de oprichter werd van de Stichting ‘De ondergrondse kerk.’ Hij heeft zijn gehele leven veel betekend voor de Hongaars-Gereformeerde kerk (met name de CE-bond) in Roemenië. Zowel in dit boek als in het eerder verschenen boek ‘In banden en gevangenis’ (nog verkrijgbaar) leest u over de vervolging van de reformatorische kerk in Roemenië ten tijde van het communisme. Indrukwekkend om te lezen hoe God Zijn Kerk ook in deze zware periode heeft vastgehouden.

Het is dit jaar honderd jaar geleden dat ds. Visky werd geboren. Ter gelegenheid hiervan is het boek ‘Bevrijd uit list en geweld’ verschenen.

Het Bijbelboek Esther laat zien hoe God Zijn volk uit gevangenschap redt. Zo verlost God Zijn kinderen nog steeds uit de handen van de boze en de macht van de zonde. Een christen moet zijn leven daarom aan Christus wijden, op Hem steunen en ver van de zonden blijven. Die boodschap staat centraal in deze bundel overdenkingen.

De prijs bedraagt €10,95. Van harte aanbevolen. U kunt het boek ook direct online bestellen.

Direct online bestellen!