Bedankt voor de speeltoestellen

Een gedeelte uit de bedankbrief die wij ontvingen vanuit Oekraïne naar aanleiding van de speeltoestellen die door Speelmaatje in 2018 beschikbaar zijn gesteld voor een goed doel in verband met een jubileum.

Ondanks de moeilijkheden* met oa. het transport kwamen de speeltoestellen uiteindelijk aan in Beregújfalu. We zijn erg blij dat onze kinderen kunnen spelen met zulke hoogwaardige en handige toestellen. De speeltuin is erg leuk geworden. Ons kerkgenootschap organiseert meerdere keren per jaar een bijbelstudiekamp voor kinderen, in de vrije tijd kunnen de speeltoestellen nu volop gebruikt worden. Want naast het bestuderen van het woord van God, hebben de kinderen ook spelactiviteiten. De glijbaan en schommel die gedoneerd zijn, worden onderdeel van het programma. Het kerkgebouw in Beregújfalu (de speeltuin staat op de grond van deze kerk) bestaat voornamelijk uit jonge stellen die kleine kinderen hebben. Deze kinderen zullen deze schommel en glijbaan elke week gebruiken na de zondagschool. ook is het een groot geschenk voor de lokale gemeenschap. We zijn God vooral dankbaar dat hij je ertoe heeft aangezet ons deze speeltuin aan te bieden.

* Het importeren van nieuwe speeltoestellen is heel lastig, ook de pandemie zorgden ervoor dat de speeltoestellen 2 jaar later op de plek van bestemming zijn aangekomen, we zijn dankbaar dat het eindelijk klaar is en de kinderen heel blij zijn met de speeltoestellen. Met dank aan Speelmaatje.