Aanmelden werkvakantie 2018

Jongelui die graag andere mensen helpen, een andere (Hongaarse) cultuur willen leren kennen en met een groep op vakantie willen, nodigen wij uit om mee te gaan met een Samarita-werkvakantie.

Komende zomer hopen wij met een groep jongeren te gaan werken aan verschillende projecten in Marosvásárhely (Tîrgu Mureș) en in Nagyvárad (Oradea), Roemenië. Wij gaan daar diverse activiteiten ondernemen om de lokale arme bevolking te ondersteunen, o.a. werkzaamheden bij arme Hongaarse gezinnen om de leefomstandigheden te verbeteren en diverse activiteiten met lokale jeugd. Kortom: met leeftijdsgenoten heb je – naast het werk – ook mooie, gezellige en bezinnende momenten.

De projecten worden medio januari 2018 bekend gemaakt.
Ben jij voor 1 januari 2018 17 jaar of ouder, wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen in de zomervakantie (tussen medio juli en medio augustus) en durf jij 12 dagen van huis? Schrijf je dan hier in voor de werkvakantie in Marosvásárhely (Tîrgu Mureș) (21 juli – 2 augustus) =VOL uitgaande vanuit de werkgroep Rhenen of de werkvakantie in Nagyvárad (Oradea) (13 – 25 augustus) uitgaande vanuit de werkgroep Genemuiden (in oprichting).

De reis -en verblijfkosten voor deze werkvakantie worden betaald door de deelnemers zelf. Om de projecten te kunnen uitvoeren is geld nodig. Ook hieraan levert de deelnemer een bijdrage.