Aanmelden Werkvakantie 2023

Zit je eraan te denken om je vakantieperiode nuttig te besteden, door je handen uit te steken voor een ander die jouw hulp goed kan gebruiken? En ben je een doener of wil je juist een keertje een zinvolle uitdaging aangaan? Ga dan deze zomer mee op werkvakantie! Je gaat arme gezinnen in Roemenië helpen om de leefomstandigheden te verbeteren, door bijv. het opknappen van hun huisje. Bedenk je misschien dat je hierin niet zo handig bent? We doen het met elkaar als groep en ook de plaatselijke bevolking helpt je zeker op weg. Je maakt tegelijk ook kennis met de gastvrijheid en cultuur van onze medechristenen.

  • We organiseren een dag-uit, de omgeving en natuur is prachtig en wellicht bezoeken we een mooie stad; zo zorgen we naast al het zwoegen ook voor een stuk ontspanning.
  • Regelmatig zullen we met elkaar een bezinningsmoment hebben waaronder Bijbelstudies.
  • ‘s Avonds is er gezelligheid rond het kampvuur en tijd voor onderlinge gesprekken.
  • Als voorwaarde stellen we een minimum leeftijd van 18 jaar. De periode van deze werkvakantie zal zijn ca 12 dagen in de weken 30/31.
  • Wij verwachten van jou een positieve, enthousiaste inzet en dat je een bijdrage levert aan het sponsorgeld met een streefbudget.
  • Sponsorgeld (t.b.v. het project) bedraagt € 500,00. Daarvoor krijg je een eigen sponsorpagina op deze website.
Werkvakantie - Deelnemer

Werkvakantie - Deelnemer

Reisinformatie

De prijs van deze werkvakantie is € 895,00.

Persoonsgegevens

Contactpersoon tijdens de werkvakantie

Betaling

Bezig met versturen